به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، چهارمین نشست کارگروه های تخصصی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی استان قم امروز با حضور مهدی قربانی کرم در ساختمان خاتم برگزار شد.
وی در این نشست در سخنانی با اشاره به فعالیت ها و کارهای فرهنگی انجام شده در سطح استان قم خاطر نشان ساخت: در آستانه نوزده دی ماه و دیدار تاریخی مردم قم با رهبر معظم انقلاب هستیم و کم کم مقدمات این دیدار فراهم می شود، در چند سال گذشته و در دیدارهای مختلف مقام معظم رهبری با مردم قم، معظم له دغدغه ها و بیاناتی داشته اند و قرار شد قرارگاهی برای تحقق این منویات و فرمایشات محقق شود.
قربانی کرم خاطرنشان ساخت: باید بررسی و آسیب شناسی کنیم که امسال در چه نقطه ای قرار داریم و چقدر توانسته ایم به منویات ایشان جامه عمل بپوشانیم.
وی افزود: قم در نگاه مقام معظم رهبری یک شهر معمولی نیست بلکه جهانشهری است که از همه ملیت ها، گروه ها و استان ها در این شهر وجود دارد، این ظرفیت عظیمی است که ما نتوانسته ایم آنگونه که باید و شاید از آن استفاده کنیم.
مسئول کارگروه فرهنگی اجتماعی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی استان قم خاطرنشان ساخت: ضعف اصلی ما این است که گروه های فرهنگی و کنشگران فرهنگی زیادی در قم فعال هستند اما زیاد از حال هم خبر ندارند، این ظرفیت ها و نخبگان زیادی که در شهر قم وجود دارند با موازی کاری و انجام کارهای جزیره ای نتوانسته اند آنگونه که شایسته است مثمر ثمر واقع شوند لذا پیشنهاد این است که باید دور یک میز بنشینیم و خروجی کارها مشخص شود.
قربانی کرم با اشاره به حجم بالای مهاجرت به استان قم تاکید کرد: از لحاظ اجتماعی آمار مهاجرت به قم بسیار زیاد است باید دید که به چه خاطر مردم به قم مهاجرت می کنند، این مهاجرت بیشتر از حیث معنوی است چون قم شهر زیارتی است و این انگیزه مهمی برای مهاجرت مردم به این شهر است و این نشان از ظرفیت بالای این شهر است.
وی گفت: مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب تاکید کردند که کار را به جوانان بسپاریم و از طرفی نیز کار باید تخصصی باشد، خوشبختانه زمینه این کار فراهم است امروزه گروه های تخصصی مردمی در اقشار مختلف داریم که دغدغه مند مشغول فعالیت و کنشگری هستند اما این حجم از کار چون قرارگاهی نیست آنچنان که باید مطلوب واقع نمی شود.
مسئول کارگروه فرهنگی اجتماعی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی استان قم خاطرنشان ساخت: امروزه مسائل فرهنگی و اجتماعی فراوانی در قم داریم که همگی قابل حل هستند البته به شرط اینکه هم افزایی داشته باشیم و با کمک بزرگان قرارگاهی عمل کنیم و مردم پای کار بیایند.
وی در پایان سخنان خود مورد مسجد و اهمیت آن در حل معضلات فرهنگی گفت: قلب فرهنگی شهر مصلای نماز جمعه و قلب فرهنگی محله مسجد است و مسجد هر چقدر پویا باشد برکت آن در خانه های مردم بیشتر است.
نظر شما